STEAMPOD SZOLGÁLTATÁS

A hajvasalás örök harc. Lehet, hogy Önnek is gondot okoznak rakoncátlan, kezelhetetlen fürtjei, melyek nehezen tartják meg kívánt formájukat? Nem szeretne tartós hajegyenesítést, mert szeretni néha hullámosra is formázni haját?  Itt a megoldás, a mesébe illő haj az Ön számára is elérhető. A Steampod – a gőzös hajsimítás és Pro-Kreatin tartalmú tápláló technológia együttes erejét egyedülálló módon kihasználva – a hajápolás és styling terén forradalmi változást hozott. E két tulajdonság összevonása biztosítja a haj teljeskörű ápolását, a hajszál felületén és annak belsejében is. Az eredmény tökéletesen sima, fényes és könnyen formázható haj. A technológia kialakításán két világhírű cég 5 éven át dolgozott, míg ez az áttörés megszületett.

STEAMPOD SZOLGÁLTATÁS:

Első lépésként egy speciális hajápoló készítményt kell használni. A hajmosás után, törülközőszáraz hajra a fodrász felviszi a megfelelő erősségű simító krémét. A Pro-Keratin technológiájú krémek kationos polimereket és ceramidokat tartalmaznak, melyek segítségével képesek megújítani a haj teljes szerkezetét.

A gőzös hajsimító a hajat először 100°C-ra melegíti, amivel védi a hősokktól és egyúttal hidratálja is. A haj külső rétege megnyílik és készen áll a további ápolásra.

Ezután magas nyomású gőz segítségével az ápolóban található hatóanyagok bejutnak a hajszál belsejébe.

A Steampod kerámia felületű gőzös simító tökéletesen kisimítja a hajat, az ápoló hatású készítményeket bezárja a hajszálak belsejében, ezáltal azok hihetetlenül fényessé vállnak.


Kérd hajszárításod, vagy hajvágásod mellé kedvezményes áron 
+1900 Ft