Mottónk:

Ha eljössz hozzánk, szeretni fogod a hajad!

Célunk:

Személyre szabott frizurát tervezni, tanácsokat adni mind az ápolás mind a frizura készítés terén, ezáltal magabiztos, stílusos megjelenést, önbizalmat adni vendégeinknek.

Csapatunk:

Recskiné Bunzel Lívia

Recskiné Bunzel Lívia vagyok, a Lívia Fodrászszalon és a Lívia Borbély Műhely megálmodója és szakmai vezetője. 2002-óta dolgozom fodrászkén saját szalonomban. A több mint 20 dolgos év, a rengeteg továbbképzésen való részvétel és a mindennapok megtanítottak arra, hogy egy dolog ami állandó, ez maga a változás. Jelenleg főképp oktatással és saját magam fejlesztésével foglalkozom. A mindennapokban a háttérből segítem munkatársaink munkáját.

videó

Szekeres Picur

Senior fodrász

Sziasztok! Picúr vagyok, de már sokan ismerhettek, hiszen már több, mint 10 éve erősítem a csapatot. Lívinél voltam tanuló, és szinte a kezdetek óta részese vagyok a szalon mindennapjainak.

Szeretem a szakmám, és ezzel együtt az új kihívásokat és a változatosságot is. Szeretem a rövid vagány hajvágásokat, extrém, merész frizurákat, de ha valaki a hajnövesztés mellett dönt szintén bátran fordulhat hozzám.Ha szeretnél egy vidám, kellemes pár órát, nyugodtan keress fel, csak ne késlekedj mert a szabad helyek hamar betelnek.

videó

Szabó Edina

Gyakorlott fodrász

Sziasztok Edina vagyok, és ez az én történetem. Már 11 éves korom óta tudtam, hogy fodrász szeretnék lenni.Eleinte nem volt különösebb oka, csak elfogott ez az érzés,ami utána sosem múlt el. A fodrászsuli után más felé sodort az élet, tovább tanultam, ami miatt háttérbe szorult a szakmám.

Ezek után kerültem Líviékhez, ahol technikusként leshettem el a szakma azon fortélyait, amik még nem voltak a kezemben.Ahogy az évek teltek, egyre inkább arra kellett rájönnöm, hogy nem csak azért vonzott ez a munka, mert kiélhetem a kreativitásomat,hanem imádok emberek között lenni. Jó érzés, amikor egy általam készített frizurára azt mondja a vendég,hogy szereti, és erre vágyott. Talán még ennél is jobb érzés, amikor komolyabb kapcsolat alakul ki köztem és a vendég között, ami már-már baráti.

Nagyon szeretek hajat festeni, hiszen egy jól megválasztott hajszín rengeteget dob az ember megjelenésén.A hajvágásokat is nagyon szeretem, főleg ha nagyobb átváltozásról van szó. Ez a szakma az, ahol mindig tanulhatok valami újat.

videó

Papp Feke Alexandra

Gyakorlott fodrász

Sziasztok Szandi vagyok. A szalon fodrász dolgozója. Régóta fodrász szerettem volna lenni, viszont a középiskola után kissé elbizonytalanodva más pálya felé indultam.Azonban mikor bekerültem a szalon csapatába, mint fodrász technikus, a lányok újra megszerettették velem a szakmát, és lehetőségem nyílt elkezdeni az iskolát.

A tanulmányaim befejezése után lehetőséget kaptam, hogy fodrászként erőssítsem a csapatot.Most már a mindennapjaim arról szólnak,hogy örömet okozzak a vendégeknek, és emellett folyamatosan fejlesszem a tudásom. Szeretem a kihívásokat,mert abból szinte mindig valami teljesen új születik. Szeretem a különböző melír technikátat, alkalmi frizurákat, hiszen ezekben kiélhetem a kreativitásom, és mindig valami szépet alkothatok.

videó

Nagy Adrienn

Fodrász

Sziasztok Adri vagyok. Lassan egy éve tartozok a szalon csapatához. Igazából, már kiskorom óta fodrász szerettem volna lenni , és nem mondom, hogy zökkenőmentesen, de haladok a cél felé. A gimi után kezdtem el a fodrászsulit, ahol rengeteget tanultam, de tudtam, hogy mindez nem elég. 

Az iskola befejezése után mindenképpen egy olyan helyre szerettem volna kerülni, ahol még tovább bővíthetem a tudásom, és azt hiszem hogy ez sikerült is.Technikusként kezdtem a munkásságomat a szalonban,amit a fokozatos feljebb lépések kísértek. Szeretek szépet és különlegeset alkotni, ezért is döntöttem a fodrász szakma mellett, hiszen ez sosem állandó, mégis mindig szép és kreatív eredmény születik.

videó

Szabó Renáta

Fodrász

Sziasztok, Reni vagyok. Pár hónapja dolgozok itt a szalonban. Kiskorom óta fodrász szerettem volna lenni. Az èrettsègi után fodrásznak tanultam Bèkèscsabán,ès idèn vègeztem a tanulmányaimmal.

Nagy örömmel töltött el,amikor megtudtam,hogy munkatársat keresnek a szalonba. Egy szemèlyes interjún mindent megbeszèltünk,ès kezdhettem is technikuskènt. Nagyon szerencsèsnek èrzem magam,hogy frissen vègezve a szakmámban kaphattam állást. Tudtam, hogy Líviánál nagyon sokat fejlődhetek, ès tanulhatok. Ebben a pár hónapban is nagyon sok tudással gazdagodtam, ès minden nap tanulok valami újat. Úgy èrzem,hogy napról napra haladok a cèl felè,igaz nem minden nap zökkenőmentes, de szeretem a kihívásokat ès alig várom, hogy szèpet alkothassak,ès örömet szerezzek a vendègeknek.

videó

 

Időpontok:

Csak bejelentkezés alapján, előre egyeztetett időpontban tudsz megszépülni nálunk, amit igyekszünk minél hamarabb biztosítani. Ahhoz, hogy ez gördülékenyen menjen, előző nap, emlékeztető üzenetet is küldünk az általad magadott e-mail címre. Kérjük, érkezz inkább 5 perccel hamarabb, így jut idő egy frissítő elfogyasztására és részletes konzultációra is!

 

Lemondás:

Amennyiben Neked mégsem alkalmas a megbeszélt időpont, lemondanád, módosítást, esetleg cserét szeretnél, kérünk, hogy lehetőség szerint minimum 12 órával előtte TELEFONON jelezd nekünk! Előfordulhat, hogy mi kényszerülünk módosításra, ekkor minimum egy nappal előtte felvesszük veled telefonon a kapcsolatot a csere miatt.

 

Fizetés:

Készpénzzel vagy a nálunk vásárolt ajándékutalvánnyal lehetséges.

A konzultáción otthoni ápoláshoz, fixáláshoz is ajánlunk termékeket, eszközöket, melyeket a recepciónál vásárolhatsz meg.

 

Szalontörténelem:

A Lívia Fodrászat 2002-ben nyílt meg Békéscsabán a Berthóty udvarban. Egy pici, modern üzlet volt ez, melyben egy nagyon lelkes fiatal lány dolgozott szorgosan nap, mint nap. Az ott eltöltött 5 év alatt a kitartó munka, tanfolyamok végzése, oktatások és a mestervizsga meghozta gyümölcsét. Tanulóival és megnövekedett vendégkörével már kinőtte azt az üzletet. Egy új fejezet kezdődött. A Lívia Fodrászszalon 2007-ben átköltözött a Wlassics sétányra. Özönlöttek a vendégek, négy-öt tanuló, két-három fodrászkolléga és természetesen, maga Lívia folyamatosan azon dolgozott, hogy mindenkit megszépítsenek. Jöttek a külföldi továbbképzések, saját szervezésű bemutatók (2008. Trend Show, 2010. Szépségnap, 2012. Hajvágó maraton, 2014, Idővágta Show, 2017. Szülinapi Retro Party,) és a különböző jótékonysági rendezvények. Így kelt életre a Hajvágó Kommandó, melynek tagjai különböző helyszíneken: utcán, idősek otthonában, discóban, gyermekotthonban vetették be magukat. Ezen kívül szalontréningek, oktatások és továbbképzések színesítették a dolgos mindennapokat. Az üzlet sokszor olyan volt, mint egy méhkas, teli élettel, lelkes fodrászokkal és elégedett visszatérő vendégekkel. Ennek következményeként ismét nagy előrelépés következett: 2016. szeptember 5-én megnyitott a Lívia Szépségszalon a Bartók Béla úton, a Fodrászszalontól mintegy 150m-re. A változások kezdetben mindig kellemetlenséggel is járnak, azonban csak ez vezet a haladás útjára. A különböző szolgáltatások külön helyen lettek elérhetőek, mely kissé bonyolultabbá, bár annál kényelmesebbé és színvonalasabbá tette a megszépülés élményét vendégeink számára. Ez a felismerés hozta a következő ötletet. Az új üzlet (Bartók Béla út 19.) modern kialakítása, és jóval nagyobb mérete miatt vált alkalmassá 2017. szeptemberétől a Lívia Női Fodrászszalon számára, míg a korábbi üzlet (Wlassics sétány 5.) felújítás és átalakítás után, 2017. októberétől a Lívia Borbély Műhelynek ad otthont. Mindkét szalonunkban a kényelem, magas szintű szakmai hozzáértés, professzionális termékek valamint, a szakmai alázat és szeretet együttesen nyújtja az igazi élményt, kikapcsolódást vendégeinknek.

liviafodraszat youtube