Mottónk:

Ha eljössz hozzánk, szeretni fogod a hajad!

Rólunk:

Békéscsaba egyetlen olyan fodrászszalonja vagyunk, ahol csak hölgyeket fogadunk.

Nyolc tehetséges fodrász, csapatként dolgozik együtt a Te szépségedért.

Mindenki specializálódott, csak olyan szolgáltatást vállal amiben profi. Tájékozódj a bemutatkozásukból.

Szalonon belül bármikor válthatsz a fodrászok között, nálunk ez természetes.

Célunk, megvalósítani Számodra álmaid frizuráját.

Személyre szabottan tervezni, formát és hajszínt.

Tanácsokat adni mind az ápolás mind a frizura készítés terén, ezáltal magabiztos, stílusos megjelenést, önbizalmat adni Neked a mindennapokban!

 

Csapatunk:

Recskiné Bunzel Lívia

fodrászmester

Sziasztok Lívia vagyok, a Lívia Fodrászszalon és a Lívia Borbély Műhely megálmodója és szakmai vezetője. 2002-óta dolgozom fodrászkén saját szalonomban. A több mint 20 dolgos év, a rengeteg továbbképzésen való részvétel és a mindennapok megtanítottak arra, hogy egy dolog ami állandó, ez maga a változás. Természetesen a szalon munka nagyon közel áll hozzám, ezért heti egy napban az üzletben mentorálom a csapatot és havi egy napban oktatást tartok kollégáimnak. A mindennapokban a háttérből segítem munkatársaink munkáját.

videó

Szekeres Picúr

Top fodrász

Sziasztok! Picúr vagyok, de már sokan ismerhettek, hiszen már több, mint 15 éve erősítem a csapatot. Lívinél voltam tanuló, és szinte a kezdetek óta részese vagyok a szalon mindennapjainak.

Szeretem a szakmám, és ezzel együtt az új kihívásokat és a változatosságot is. Szeretem a rövid vagány hajvágásokat, extrém, merész frizurákat, de ha valaki a hajnövesztés mellett dönt szintén bátran fordulhat hozzám. Ha szeretnél egy vidám, kellemes pár órát, nyugodtan keress fel, csak ne késlekedj mert a szabad helyek hamar betelnek.

videó

Beliczay Kata

Top fodrász

Sziasztok, Kata vagyok, a Lívia fodrászat senior fodrásza. Immár 5 éve erősítem a csapatot.

Mint bizonyára tudjátok, volt egy kisebb szünetem mert megszületett negyedik gyermekem Nándor, aki már elmúlt 2 éves és bölcsödébe jár, így  heti 3 napban várlak szeretettel. Szerencsés vagyok, mert nagyon szeretem a szakmámat.  Az alkotás öröme , a vendégeim elégedettsége és szeretete az amiért érdemes korán kelnem reggel és későn haza érnem. Szívemhez legközelebb az alkalmi frizurák, de azok közül is a menyasszonyi kontyok állnak. Hatalmas megtiszteltetés, hogy részese lehetek a menyasszonyok életének ezen a fontos napján.

Bízom benne, hogy minden vendégem maximálisan elégedett a munkámmal.

Öröm látni, ha úgy megy el a vendégem, hogy boldogan néz a tükörbe.

videó

Ilyésné Pardi Rita Georgina

Top fodrász

Sziasztok, Gina vagyok Lívia tanulója voltam, 2016-ban végeztem, mint fodrász . Azóta a Lívia fodrászszalon csapatát erősítettem 2019-ig.
2020-ban megszületett kisfiunk Noel, majd 2022-ben kislányunk Kamilla, eljött az idő, hogy újból munkába álljak. Imádok anya lenni, de örömmel tölt el, hogy ha csak egy-két napra is, de visszatérhetek szeretett szakmámhoz.

Szeretek hajat vágni, festeni, szárítani vagy éppen alkalmi frizurát készíteni. Munkámat tekintve maximalista vagyok és jó érzéssel tölt el a vendég elégedett mosolya, mely a legnagyobb elismerés számomra.

Anyaként tudom, hogy milyen fontos egy nő számára az ” énidő”.

Töltődjünk együtt! Szeretettel várlak a Lívia fodrászszalonban.

videó

Szabó Edina

Top fodrász

Sziasztok Edina vagyok, ez az én történetem. Már 11 éves korom óta tudtam, hogy fodrász szeretnék lenni. Eleinte nem volt különösebb oka, csak elfogott ez az érzés, amikésőbb sem múlt el. A fodrászsuli után más felé sodort az élet, tovább tanultam, ami miatt háttérbe szorult a szakmám.

Ezek után 2018-ban kerültem Líviékhez, ahol technikusként leshettem el a szakma azon fortélyait, amik még nem voltak a kezemben. Ahogy az évek teltek, egyre inkább arra kellett rájönnöm, hogy nem csak azért vonzott ez a szakma, mert kiélhetem a kreativitásomat, hanem imádok emberek között lenni. Jó érzés, amikor egy általam készített frizurára azt mondja a vendég, hogy szereti, erre vágyott. Talán még ennél is jobb, amikor komolyabb kapcsolat alakul ki köztem és a vendég között, ami már-már baráti. Nagyon szeretek hajat festeni, hiszen egy jól megválasztott hajszín rengeteget dob az ember megjelenésén. A hajvágásokat is nagyon szeretem, főleg ha nagyobb átváltozásról van szó. Ez a szakma az, ahol mindig alkothatok valami újat és folyamatosan fejlődhetek. Azt imádom a leg jobban ha szabad kezet kapok és új frizurát ajánlhatok, ami illik az adott archoz.

videó

Nagy Adrienn

Fodrász

Sziasztok Adri vagyok. 2020-óta tartozok a szalon csapatához. Igazából, már kiskorom óta fodrász szerettem volna lenni. A gimi után kezdtem el a fodrászsulit, ahol rengeteget tanultam, de tudtam, hogy mindez még nem elég. Nem mondom, hogy zökkenőmentes volt az út, de elértem a cél 2021-től önálló fodrászként dolgozom.

Az iskola befejezése után mindenképpen egy olyan helyre szerettem volna kerülni, ahol még tovább bővíthetem a tudásom, azt hiszem hogy ez sikerült is. Technikusként kezdtem a munkásságomat a szalonban, amit a fokozatos feljebb lépések kísértek. Szeretek szépet és különlegeset alkotni, ezért is döntöttem a fodrász szakma mellett, hiszen ez sosem állandó, mégis mindig szép és kreatív eredmény születik. A hajfestések, melírtechnikák, hosszabb hajak az igazi kedvenceim, de szívesen vágok bob frizurákat is. Szeretem a hullámos, göndör hajakat. A besütött frizurák mellett tartós hullámot is szívesen készítek vendégeimnek.

videó

Hrabovszky Regina

Fodrász

Sziasztok, Regi vagyok 2021-ben szereztem meg a szakmát, olyan szerencsés vagyok, hogy egyből ebben helyezkedtem el és a legjobbaktól tanulhattam.

Számomra ez sosem volt kérdés, hogy a szépség iparban fogok dolgozni.

Szerintem a fodrászat az egyik leg sokoldalúbb, leg kreatívabb foglalkozás, ahol mindig lehet fejlődni. Nagyon szeretetk emberekkel foglalkozni, azt hiszem emiatt áll igazán közel hozzám.

Ami a legjobban feltölt, hogy nap mint nap szebbé varázsolhatom a vendégeket a frizurájuk által, hiszen egy hölgynek a haja a koronája.

A hosszabb hajak állnak igazán közel hozzám. Imádom a színátmenetes festéseket, melírtechnikkat.

A prémium hajápolás és a tartós keratinos egyenesítés a specialitásom.

Boldog vagyok, hogy 2022-óta,  a Lívia Fodrászszalon csapatához tartozhatok.

videó

Martinez-Simonka Tímea

Egyenesítő szakember, technikus

Sziasztok, Timi vagyok. Kislány korom óta érdekelt a szépségápolás, a saját hajammal is sokat foglalkoztam. Középiskola után irodai munkáim voltak de mindig is éreztem, hogy nem vagyok a helyemen. Kisfiam születése mindent megváltoztatott, ekkor kezdtem el frizurákat készíteni másoknak is. Először a hajfonások világában mélyültem el. Egy szerencsés véletlen által bekerültem a szalon csapatába 2023-ban, mint technikus. Következő év januárjában részt vettem egy keratinos hajkezelés képzésen, így már nem csak mint technikus segítem a csapat munkáját, hanem bizonyos napokon mint egyenesítő szakember is foglalkozhatom a vendégekkel. Örömmel tölt el, hogy hozzájárulhatok mások szépségéhez.

Szitás Andrea

Vezető technikus

Sziasztok Andi vagyok. A szalon vezető technikusa. Régóta tetszett a szépség ipar, azt mindig is tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni. Középiskola után kissé elbizonytalanodva más pálya felé indultam, sok mindenben kipróbáltam magam. Azonban mikor bekerültem a szalon csapatába 2023-ban, mint technikus, egyből éreztem, hogy a helyemen vagyok.

Imádom ezt a pörgést és vidám hangulatot, ami a szalonban jellemző nap-mint nap, szeretek a fiatal kollégáimmal együtt dolgozni, és élvezetesebbé tenni a vendégink nálunk töltött idejét. 

Időpontok:

Csak bejelentkezés alapján, előre egyeztetett időpontban tudsz megszépülni nálunk, amit igyekszünk minél hamarabb biztosítani.

A kényelem, illetve rugalmas egyeztetés érdekében, nem csak személyesen és telefonon, hanem online foglaló rendszerünkön keresztül is kérhetsz időpontot tőlünk: itt

Ahhoz, hogy ez gördülékenyen menjen, 48 órával az időpontod előtt, emlékeztető üzenetet is küldünk az általad magadott e-mail címre.

Kérjük, érkezz inkább 5 perccel hamarabb, így jut idő egy frissítő elfogyasztására és részletes konzultációra is!

Ha még nem jártál nálun és biztonytalan vagy, mi is állna jól neked, milyen szolgáltatást válassz. Jelentkezz be díjmentes előzetes konzultációra.

Lemondás:

Amennyiben Neked mégsem alkalmas a megbeszélt időpont, lemondanád, módosítást, esetleg cserét szeretnél, kérünk, hogy lehetőség szerint minimum 12 órával előtte tedd meg!

Az online felületen vagy TELEFONON jelezd nekünk (kérünk ne emailt írj)!

Előfordulhat, hogy mi kényszerülünk módosításra, ekkor minimum egy nappal előtte felvesszük veled telefonon a kapcsolatot a csere miatt.

Fizetés:

Készpénzzel vagy a nálunk vásárolt ajándékutalvánnyal lehetséges. Egyenlőre bankártyás fizetés nem lehetséges!

A szolgáltatás közben otthoni ápoláshoz, fixáláshoz is ajánlunk termékeket, eszközöket, melyeket a recepciónál vásárolhatsz meg.

Minden általunk készített frizurára garanciát vállalunk:

Mit is jelent ez? (klikk és olvass tovább)

Szalontörténelem:

A Lívia Fodrászat 2002-ben nyílt meg Békéscsabán a Berthóty udvarban. Egy pici, modern üzlet volt ez, melyben egy nagyon lelkes fiatal lány dolgozott szorgosan nap, mint nap. Az ott eltöltött 5 év alatt a kitartó munka, tanfolyamok végzése, oktatások és a mestervizsga meghozta gyümölcsét. Tanulóival és megnövekedett vendégkörével már kinőtte azt az üzletet. Egy új fejezet kezdődött. A Lívia Fodrászszalon 2007-ben átköltözött a Wlassics sétányra. Özönlöttek a vendégek, négy-öt tanuló, két-három fodrászkolléga és természetesen, maga Lívia folyamatosan azon dolgozott, hogy mindenkit megszépítsenek. Jöttek a külföldi továbbképzések, saját szervezésű bemutatók (2008. Trend Show, 2010. Szépségnap, 2012. Hajvágó maraton, 2014, Idővágta Show, 2017. Szülinapi Retro Party,) és a különböző jótékonysági rendezvények. Így kelt életre a Hajvágó Kommandó, melynek tagjai különböző helyszíneken: utcán, idősek otthonában, discóban, gyermekotthonban vetették be magukat. Ezen kívül szalontréningek, oktatások és továbbképzések színesítették a dolgos mindennapokat. Az üzlet sokszor olyan volt, mint egy méhkas, teli élettel, lelkes fodrászokkal és elégedett visszatérő vendégekkel. Ennek következményeként ismét nagy előrelépés következett: 2016. szeptember 5-én megnyitott a Lívia Szépségszalon a Bartók Béla úton, a Fodrászszalontól mintegy 150m-re. A változások kezdetben mindig kellemetlenséggel is járnak, azonban csak ez vezet a haladás útjára. A különböző szolgáltatások külön helyen lettek elérhetőek, mely kissé bonyolultabbá, bár annál kényelmesebbé és színvonalasabbá tette a megszépülés élményét vendégeink számára. Ez a felismerés hozta a következő ötletet. Az új üzlet (Bartók Béla út 19.) modern kialakítása, és jóval nagyobb mérete miatt vált alkalmassá 2017. szeptemberétől a Lívia Női Fodrászszalon számára, míg a korábbi üzlet (Wlassics sétány 5.) felújítás és átalakítás után, 2017. októberétől a Lívia Borbély Műhelynek ad otthont. Mindkét szalonunkban a kényelem, magas szintű szakmai hozzáértés, professzionális termékek valamint, a szakmai alázat és szeretet együttesen nyújtja az igazi élményt, kikapcsolódást vendégeinknek.

liviafodraszat youtube