Mottónk:

Ha eljössz hozzánk, szeretni fogod a hajad!

Célunk:

Személyre szabott frizurát tervezni, tanácsokat adni mind az ápolás mind a frizura készítés terén, ezáltal magabiztos, stílusos megjelenést, önbizalmat adni vendégeinknek.

Csapatunk:

Recskiné Bunzel Lívia

fodrászmester

Recskiné Bunzel Lívia vagyok, a Lívia Fodrászszalon és a Lívia Borbély Műhely megálmodója és szakmai vezetője. 2002-óta dolgozom fodrászkén saját szalonomban. A több mint 20 dolgos év, a rengeteg továbbképzésen való részvétel és a mindennapok megtanítottak arra, hogy egy dolog ami állandó, ez maga a változás. Jelenleg főképp kollégáink oktatásával és saját magam fejlesztésével foglalkozom. Természetesen a szalon munka is nagyon közel áll hozzám, ezért heti egy napban én is hajvágásokat készítek vendégeimnek. A mindennapokban a háttérből segítem munkatársaink munkáját.

videó

Szekeres Picur

Senior fodrász

Sziasztok! Picúr vagyok, de már sokan ismerhettek, hiszen már több, mint 10 éve erősítem a csapatot. Lívinél voltam tanuló, és szinte a kezdetek óta részese vagyok a szalon mindennapjainak.

Szeretem a szakmám, és ezzel együtt az új kihívásokat és a változatosságot is. Szeretem a rövid vagány hajvágásokat, extrém, merész frizurákat, de ha valaki a hajnövesztés mellett dönt szintén bátran fordulhat hozzám.Ha szeretnél egy vidám, kellemes pár órát, nyugodtan keress fel, csak ne késlekedj mert a szabad helyek hamar betelnek.

videó

Szabó Edina

Gyakorlott fodrász

Sziasztok Edina vagyok, ez az én történetem. Már 11 éves korom óta tudtam, hogy fodrász szeretnék lenni. Eleinte nem volt különösebb oka, csak elfogott ez az érzés, amikésőbb sem múlt el. A fodrászsuli után más felé sodort az élet, tovább tanultam, ami miatt háttérbe szorult a szakmám.

Ezek után 2018-ban kerültem Líviékhez, ahol technikusként leshettem el a szakma azon fortélyait, amik még nem voltak a kezemben. Ahogy az évek teltek, egyre inkább arra kellett rájönnöm, hogy nem csak azért vonzott ez a szakma, mert kiélhetem a kreativitásomat, hanem imádok emberek között lenni. Jó érzés, amikor egy általam készített frizurára azt mondja a vendég, hogy szereti, erre vágyott. Talán még ennél is jobb, amikor komolyabb kapcsolat alakul ki köztem és a vendég között, ami már-már baráti. Nagyon szeretek hajat festeni, hiszen egy jól megválasztott hajszín rengeteget dob az ember megjelenésén. A hajvágásokat is nagyon szeretem, főleg ha nagyobb átváltozásról van szó. Ez a szakma az, ahol mindig alkothatok valami újat és folyamatosan fejlődhetek. Azt imádom a leg jobban ha szabad kezet kapok és új frizurát ajánlhatok, ami illik az adott archoz.

videó

Papp Feke Alexandra

Gyakorlott fodrász

Sziasztok Szandi vagyok. A szalon egyik gyakorlott fodrásza. Régóta fodrász szerettem volna lenni, viszont a középiskola után kissé elbizonytalanodva más pálya felé indultam. Azonban mikor bekerültem a szalon csapatába 2018-ban, mint technikus, a lányok újra megszerettették velem a szakmát. Lehetőségem nyílt munka mellett megkezdeni a fodrász sulit.

A tanulmányaim befejezése óta fodrászként erősítem a csapatot. Most már a mindennapjaim arról szólnak, hogy megszépítsem vendégeimet és ezzel örömet okozzak. Ebben a szakmában az nagyon jó, hogy folyamatosan fejleszthetem a tudásom. Szeretem a kihívásokat, mert abból szinte mindig valami teljesen új születik. Kedvelem a különböző melír technikákat, a precíz aprólékos, nagyobb munkákat, mint a szőkítés. Az alkalmi, menyasszonyi frizurák a szívem csücskei, hiszen ezekben kiélhetem a kreativitásom, és mindig valami egyedit, különlegeset alkothatok.

videó

Nagy Adrienn

Gyakorlott Fodrász

Sziasztok Adri vagyok. 2020-óta tartozok a szalon csapatához. Igazából, már kiskorom óta fodrász szerettem volna lenni. A gimi után kezdtem el a fodrászsulit, ahol rengeteget tanultam, de tudtam, hogy mindez még nem elég. Nem mondom, hogy zökkenőmentes volt az út, de elértem a cél 2021-től önálló fodrászként dolgozom.

Az iskola befejezése után mindenképpen egy olyan helyre szerettem volna kerülni, ahol még tovább bővíthetem a tudásom, azt hiszem hogy ez sikerült is. Technikusként kezdtem a munkásságomat a szalonban, amit a fokozatos feljebb lépések kísértek. Szeretek szépet és különlegeset alkotni, ezért is döntöttem a fodrász szakma mellett, hiszen ez sosem állandó, mégis mindig szép és kreatív eredmény születik. A hajfestések, melírtechnikák, hosszabb hajak az igazi kedvenceim, de szívesen vágok bob frizurákat is. Szeretem a hullámos, göndör hajakat. A besütött frizurák mellett tartós hullámot is szívesen készítek vendégeimnek.

videó

Szabó Renáta

Fodrász

Sziasztok, Reni vagyok. Kiskorom óta fodrász szerettem volna lenni. Az érettségi után tanultam fodrásznak Békéscsabán, 2021- ben végeztem a tanulmányaimmal és azóta dolgozok itt a Lívia Fodrászszalonban.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy frissen végezve a szakmámban kaphattam állást először technikusként. Tudtam, hogy Líviánál a legjobb helyen vagyok és nagyon sokat fejlődhetek.  Abban a pár hónapban sok tudással gazdagodtam. Fél év elteltével már önállóan is dolgozhattam, én lettem a szalon tartós hajegyenesítés specialistája. Ez új lendületet adott, mert szeretem a kihívásokat, az új feladatokat. A rengeteg oktatás, tanfolyam és gyakorlás meghozta gyümölcsét, egy év után a csapat teljes értékű fodrászaként folytatom a munkámat  és alig várom, hogy szépet alkothassak, és örömet szerezzek a vendégeknek. Hozzám a hosszabb hajak, a melírtechnikák és az alkalmi frizurák állnak közelebb. Ha tettszenek munkáim, jelentkezz be hozzám, szeretettel várlak.

videó

Időpontok:

Csak bejelentkezés alapján, előre egyeztetett időpontban tudsz megszépülni nálunk, amit igyekszünk minél hamarabb biztosítani. Ahhoz, hogy ez gördülékenyen menjen, előző nap, emlékeztető üzenetet is küldünk az általad magadott e-mail címre. Kérjük, érkezz inkább 5 perccel hamarabb, így jut idő egy frissítő elfogyasztására és részletes konzultációra is!

Lemondás:

Amennyiben Neked mégsem alkalmas a megbeszélt időpont, lemondanád, módosítást, esetleg cserét szeretnél, kérünk, hogy lehetőség szerint minimum 12 órával előtte TELEFONON jelezd nekünk! Előfordulhat, hogy mi kényszerülünk módosításra, ekkor minimum egy nappal előtte felvesszük veled telefonon a kapcsolatot a csere miatt.

Fizetés:

Készpénzzel vagy a nálunk vásárolt ajándékutalvánnyal lehetséges.

A konzultáción otthoni ápoláshoz, fixáláshoz is ajánlunk termékeket, eszközöket, melyeket a recepciónál vásárolhatsz meg.

Szalontörténelem:

A Lívia Fodrászat 2002-ben nyílt meg Békéscsabán a Berthóty udvarban. Egy pici, modern üzlet volt ez, melyben egy nagyon lelkes fiatal lány dolgozott szorgosan nap, mint nap. Az ott eltöltött 5 év alatt a kitartó munka, tanfolyamok végzése, oktatások és a mestervizsga meghozta gyümölcsét. Tanulóival és megnövekedett vendégkörével már kinőtte azt az üzletet. Egy új fejezet kezdődött. A Lívia Fodrászszalon 2007-ben átköltözött a Wlassics sétányra. Özönlöttek a vendégek, négy-öt tanuló, két-három fodrászkolléga és természetesen, maga Lívia folyamatosan azon dolgozott, hogy mindenkit megszépítsenek. Jöttek a külföldi továbbképzések, saját szervezésű bemutatók (2008. Trend Show, 2010. Szépségnap, 2012. Hajvágó maraton, 2014, Idővágta Show, 2017. Szülinapi Retro Party,) és a különböző jótékonysági rendezvények. Így kelt életre a Hajvágó Kommandó, melynek tagjai különböző helyszíneken: utcán, idősek otthonában, discóban, gyermekotthonban vetették be magukat. Ezen kívül szalontréningek, oktatások és továbbképzések színesítették a dolgos mindennapokat. Az üzlet sokszor olyan volt, mint egy méhkas, teli élettel, lelkes fodrászokkal és elégedett visszatérő vendégekkel. Ennek következményeként ismét nagy előrelépés következett: 2016. szeptember 5-én megnyitott a Lívia Szépségszalon a Bartók Béla úton, a Fodrászszalontól mintegy 150m-re. A változások kezdetben mindig kellemetlenséggel is járnak, azonban csak ez vezet a haladás útjára. A különböző szolgáltatások külön helyen lettek elérhetőek, mely kissé bonyolultabbá, bár annál kényelmesebbé és színvonalasabbá tette a megszépülés élményét vendégeink számára. Ez a felismerés hozta a következő ötletet. Az új üzlet (Bartók Béla út 19.) modern kialakítása, és jóval nagyobb mérete miatt vált alkalmassá 2017. szeptemberétől a Lívia Női Fodrászszalon számára, míg a korábbi üzlet (Wlassics sétány 5.) felújítás és átalakítás után, 2017. októberétől a Lívia Borbély Műhelynek ad otthont. Mindkét szalonunkban a kényelem, magas szintű szakmai hozzáértés, professzionális termékek valamint, a szakmai alázat és szeretet együttesen nyújtja az igazi élményt, kikapcsolódást vendégeinknek.

liviafodraszat youtube