Rólunk

liviafodraszat youtube

Mottónk:

Ha eljössz hozzánk, szeretni fogod a hajad!

Célunk:

Megőrizni és szebbé tenni mindazt, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott!

Személyre szabott frizurát tervezni, tanácsokat adni mind az ápolás mind a frizura készítés terén, ezáltal magabiztos, stílusos megjelenést, önbizalmat adni vendégeinknek.

 

Időpontok:

Csak bejelentkezés alapján, előre egyeztetett időpontban tudsz megszépülni nálunk, amit igyekszünk minél hamarabb biztosítani. Ahhoz, hogy ez gördülékenyen menjen, előző nap, emlékeztető üzenetet is küldünk az általad magadott e-mail címre. Kérjük, érkezz inkább 5 perccel hamarabb, így jut idő egy frissítő elfogyasztására és részletes konzultációra is!

 

Lemondás:

Amennyiben Neked mégsem alkalmas a megbeszélt időpont, lemondanád, módosítást, esetleg cserét szeretnél, kérünk, hogy lehetőség szerint minimum 12 órával előtte TELEFONON jelezd nekünk! Előfordulhat, hogy mi kényszerülünk módosításra, ekkor minimum egy nappal előtte felvesszük veled telefonon a kapcsolatot a csere miatt.

 

Fizetés:

Készpénzzel vagy a nálunk vásárolt ajándékutalvánnyal lehetséges.

A konzultáción otthoni ápoláshoz, fixáláshoz is ajánlunk termékeket, eszközöket, melyeket a recepciónál vásárolhatsz meg.

 

Szalontörténelem:

A Lívia Fodrászat 2002-ben nyílt meg Békéscsabán a Berthóty udvarban. Egy pici, modern üzlet volt ez, melyben egy nagyon lelkes fiatal lány dolgozott szorgosan nap, mint nap. Az ott eltöltött 5 év alatt a kitartó munka, tanfolyamok végzése, oktatások és a mestervizsga meghozta gyümölcsét. Tanulóival és megnövekedett vendégkörével már kinőtte azt az üzletet. Egy új fejezet kezdődött. A Lívia Fodrászszalon 2007-ben átköltözött a Wlassics sétányra. Özönlöttek a vendégek, négy-öt tanuló, két-három fodrászkolléga és természetesen, maga Lívia folyamatosan azon dolgozott, hogy mindenkit megszépítsenek. Jöttek a külföldi továbbképzések, saját szervezésű bemutatók (2008. Trend Show, 2010. Szépségnap, 2012. Hajvágó maraton, 2014, Idővágta Show, 2017. Szülinapi Retro Party,) és a különböző jótékonysági rendezvények. Így kelt életre a Hajvágó Kommandó, melynek tagjai különböző helyszíneken: utcán, idősek otthonában, discóban, gyermekotthonban vetették be magukat. Ezen kívül szalontréningek, oktatások és továbbképzések színesítették a dolgos mindennapokat. Az üzlet sokszor olyan volt, mint egy méhkas, teli élettel, lelkes fodrászokkal és elégedett visszatérő vendégekkel. Ennek következményeként ismét nagy előrelépés következett: 2016. szeptember 5-én megnyitott a Lívia Szépségszalon a Bartók Béla úton, a Fodrászszalontól mintegy 150m-re. A változások kezdetben mindig kellemetlenséggel is járnak, azonban csak ez vezet a haladás útjára. A különböző szolgáltatások külön helyen lettek elérhetőek, mely kissé bonyolultabbá, bár annál kényelmesebbé és színvonalasabbá tette a megszépülés élményét vendégeink számára. Ez a felismerés hozta a következő ötletet. Az új üzlet (Bartók Béla út 19.) modern kialakítása, és jóval nagyobb mérete miatt vált alkalmassá 2017. szeptemberétől a Lívia Női Fodrászszalon számára, míg a korábbi üzlet (Wlassics sétány 5.) felújítás és átalakítás után, 2017. októberétől a Lívia Borbély Műhelynek ad otthont. Mindkét szalonunkban a kényelem, magas szintű szakmai hozzáértés, professzionális termékek valamint, a szakmai alázat és szeretet együttesen nyújtja az igazi élményt, kikapcsolódást vendégeinknek.

liviafodraszat youtube