TARTÓS HAJEGYENSÍTÉS, KERATINOS FORMALDEHID MENTES BRASIL CACAUVAL

Búcsút inthetsz a hajvasalónak!

 

Te is bele kerültél a hajvasalás mókuskerekébe?

Ha kivasalod, sokkal szebbnek látod a hajad, de ez csak illúzió! Minden vasalással egyre vízhiányosabbá és roncsoltabbá válik. Ha nem vasalod ki, szöszös, matt, rendezetlen, sprőd és egészségtelen a kinézete. Érthető, hogy megoldásra vágysz.

Milyen lesz a frizurád a kezelés után?

A hajad egyenes, fényes, selymes és egészségesebb lesz!

Ha göndör vagy csak hullámos a hajad, a kezelés után tartósan egyenes lesz. Nem kell többet vasalnod, hajmosáskor a körkeféddel szenvedned, kézzel elég lesz szárítanod a hajad.

Nem kell többet félned, ha párás a levegő, a hajad nem fog összeugrani, szöszösödni – egyenes marad.

Nem kell szenvedned, ha nedves lesz a hajad: nem kell újra beszárítanod, hogy egyenes legyen. Nincs többet szükséged hajvasalóra.

A hajad formálhatósága megmarad, így nem kell attól tartanod, hogy az egyenesítés után már “csak” egyenes hajad lehet. A berakást, sütést, beszárítást ugyanúgy elkészítheted a hajadon, csak kicsit több fixálóra van szükség és nem lesz olyan tartós, mint korábban.

Valódi vendég vélemény:

11 éve egyenesítik a hajamat a Lívia Fodrászszalonban. Az elsők között voltam, akiknél Lívi próbálta. Azóta se hagyom ki soha, egyetlen alkalommal. Rendszeresen, 3 havonta, mert állig érő frizurám van. A kezelés abszolút korrekt, kb 2 órát vesz igénybe, addig is csevegünk. Kezelést követően pedig újjászületik a hajam s általa én is. A hajam puha, selymes lesz. Könnyen kezelhető, és friss hatású. Feltölti a hajamat a proteines egyenesítés, és a durva, sprőd, fénytelen hajamból csoda alakul. Kellemetlenséggel nem jár, sőt! Kellemes tapintású és kezelhetőségű hajjal állok fel a székből. És a hatás hónapokig tart. Számomra az csak egy dolog, hogy a hullámosból egyenest varázsol. A lényeg a haj szerkezete és minősége, ahogyan átalakul. Szőkített a hajam, de az sem látja kárát az egyenesítésnek. Mindenkinek szívből ajánlom ha egyébként nem bír a hajával, mert az kezelhetetlen. Ahogy szoktam volt mondani: Nobel-díjat a feltalálójának! 😉🙏🙏🙏  Surányi Vámos Viktória

Több, mint 15 éve foglalkozunk tartós hajegyenesítéssel. Ez idő alatt sok újítást vezettek be a Brasil Cacaunál. Jelenleg 3 különböző egyenesítőszer közül tudjuk kiválasztani a számodra tökéleteset.

A Proteines egyenesítőszer intenzív hatású készítmény, ami a legmakacsabb hullámokat is kisimítja. Mellékhatása, hogy a festett hajszínt megfakítja, főként festett ősz hajnál, bizonyos esetekben több árnyalattal kivilágosítja, sárgítja. További információ itt!

Az Eco Keratin egy lágyabb szer, vékony szálú, szőkített hajakra ajánljuk. Természetesen egyenes hatást eredményez. Bizonyos hajtípusoknál ez a hatékony. További információ itt!

A Keratin Express, mely nevében is benne van, hogy egy kicsit gyorsabb az eljárás, inkább ápolja, és könnyebben kezelhetővé teszi a rakoncátlan tincseket. Kevésbé veszi el a volument, egyenesítő hatása is tartós, de nem lesz vasalt eredménye, pár mosásig kellemetlen szaga marad a hajnak.

További információ itt!

Egy személyes konzultáció során kérdőív kitöltésével és erre a szolgáltatásra specializálódott szakemberünk segítségével a számodra tökéletes eljárást választjuk ki.

Hogyan működik a tartós hajegyenesítő?

A Brasil Cacau keratint, valamint cukornádkivonatot és cisztercint tartalmaz. A folyékony keratin behatol a haj belsejébe, ahol kitölti a hiányos, roncsolt részeket. A cukornád kivonat a hő hatására megszilárdulva teszi tartóssá az eljárást. A tartós hajegyenesítés nem károsítja a hajat, sőt védi a külső hatások ellen.

Milyen eredményre számíthatsz?

A haj kezelés előtti egészségi állapota nagy mértékben befolyásolja a beavatkozás eredményét.

Minél roncsoltabb a haj, annál érzékenyebb a hőhatásra, ezért csak alacsonyabb hőfokon lehet vasalni.

Az igénybe vett, töredezett hajnál az eljárás előtt szükséges egy egészségügyi vágás. Ha ez nem történik meg, nem tudjuk garantálni a szöszmentes hajvégeket.

A haj eredeti textúrája is befolyásolja az egyenesség mértékét:

  • Erős szálú, sprőd, kemény, hullámos hajnál a kezelés után fényesebb, puhább, kezelhetőbb egyenes eredmény várható, azonban nem lesz teljesen lágy esésű, selymes.
  • Erős szálú, göndör hajnál sokkal kezelhetőbbé válik, de az eredmény nem lesz vasalt hatású, szárításkor hajkefe szükséges.
  • Normál vastagságú, hullámos, szöszös hajnál, az eredmény sima, könnyen kezelhető, puha, természetes, egyenes hatású lesz.
  • Normál vastagságú, göndör hajnál az eredmény függ a természetes göndörség mértékétől. Könnyen kezelhető egyenes hatást eredményez. Természetes száradáskor előfordulhat, hogy lágy hullámok maradnak a hajban. Fazontól függően a hajvégek kifelé vagy befelé állhatnak.
  • Normál, vékony szálú hullámos hajnál a leglátványosabb az eredmény. Kézzel történő szárítás esetén is vasalt hatású lesz. Jelentősen csökken a volumen.
  • Vékony szálú göndör hajnál látványos az eredmény. Természetes egyenességet ad a hajnak. Veszít a volumenéből.
  • Szőkített, roncsolt, igénybe vett hajnál a haj állapota miatt csak alacsonyabb hőfokon lehet a kezelést elvégezni, ezért az eredmény általában nem lesz tökéletesen sima. Sokat javít a haj minőségén, de többszöri kezelés hozza meg a kívánt hatást.

 

Mennyi időt vesz igénybe és mennyibe kerül?

A várható teljes ár tartalmazza a hajmosás és szárítás árát. Nem csak a haj hossz, hanem a haj mennyisége is befolyásolja az végső árat.

Ha vágást is szeretnél, vagy szükséges az egészségügyi igazítás, az még pluszban kerül felszámolásra (2500-3000 Ft).

Hajhossz / idő / anyagszükséglet várható teljes ár
Frufru vagy max 1,5 óra (5-10 g) 6000-9000 Ft
Extra rövid haj max 2,5 óra (10-25 g) 8 000-11 000 Ft
Rövid haj max 3 óra (26-40 g) 12 700- 15 500 Ft
Fül alá érő max 3,5 óra (41-60 g) 17 200-20 500 Ft
Vállig érő max 4 óra (61-80 g) 22 700-26 500 Ft
Hosszú haj max 4,5 óra (81-100 g) 28 200-32 000 Ft
Extra hosszú haj 5 óra felett (101-130 g) 33 700-39 500 Ft

 

 

Ne késlekedj, hívd a szalont még ma! +36303144826

Foglalj időpontot és szabadulj meg minél hamarabb a hajvasalás nyűgjétől!

Biztos, hogy Téged is elbizonytalanít, hogy vajon a Te hajtípusodra is hatásos-e ez a szer.

Megéri az árát? Valóban nem kell vasalnod utána?

Nálunk nincs zsákbamacska!

A konzultáció során átbeszéljük, hogy a Te esetedben milyen eredményre számíthatsz, ajánljuk-e egyáltalán ezt az eljárást és hogy milyen költségre számíts. Amit meg tudok ígérni, hogy az egyenesítés előtt ezt egy adatlapon rögzítünk is.

Teendőid:

1.

Kérj időpontot díjmentes egyenesítés előtti konzultációra!

2.

Gyere el minden kötelezettség nélkül és kitöltesz egy kérdőívet az egyenesítő specialista kollégánk segítségével.

3.

Ha tetszik az ajánlata, foglalj időpontot, melyet megerősítesz  5000 Ft előleg befizetésével!

4.

Szánd rá az időt (3-4 óra) és élvezd az egyenes, fényes egészséges hajad hónapokon át!

5.

Telefonálj most +36303144826

Otthoni kezelés, ápolás:

A kezelés után intenzívebb zsírosodás várható, akár kétnaponta szükséges megmosni a hajad. Általában 3-4 héten belül azonban visszaáll az eredeti állapotba.

Érzékeny fejbőr esetén, a fejbőr hámlani kezdhet.

Hajmosáshoz szulfátmentes sampont szabad csak használni, hajbalzsam vagy hajpakolás is minden esetben szükséges. A legideálisabb a brasil cacau saját ápoló samponja és balzsamja.

Ez nagymértékben befolyásolja az eredmény tartósságát.

Hajszárítás előtt érdemes használni fixáló termékeket, ha lelapuló a haj lehet tőemelő habot használni, vagy egyenesítő krémet, olajat.

Szárazon hajvégápolót, hajlakkot ugyan úgy, mint kezelés előtt.

Fontos szabály, hogy hajfestéssel egyidejűleg nem, de utána bármikor egyenesíthetünk. Egyenesítés után viszont 2 hétig nem festhetünk.

Dauerolt hajra nem ajánljuk!

Gyakran feltett kérdések:

Roncsolja a hajam?

Inkább ápolja, mint igénybe veszi a hajad.

Nem túlzás 5-10 szer átvasalni egy-egy tincset?

Ahhoz, hogy az eredmény tartós legyen, erre szükség van, de nagyon gondosan állítjuk be a hőfokot.

Mennyi ideig tart megcsinálni a tartós egyenesítést?

Az árakat tartalmazó táblázatban megtalálod a várható időtartamot, ez egyénileg +,- 1 órával változhat.

Meddig marad egyenes a hajam?

Hajtípustól függ, de általában 3-4 hónapig tart a hatása, ha már többször is volt egyenesítve még tartósabb az eredmény.

Alkalom szerűen be lehet göndöríteni?

Természetesen igen.

Mennyi idő múlva nyeri vissza a teljes göndörségét?

Minimum fél év, de a hajvégek tovább is egyenesek maradhatnak.

Kismamáknak is ajánlott?

Várandóság és szoptatás alatt nem javasoljuk.

Ne várd meg, amíg letörik a hajad a sok vasalástól!