Relaxáló aromaterápiás kezelés

Aromaterápia a belső harmónia megtalálására, a külső és belső szépségért!

„A Lívia Fodrászszalonban hiszünk abban, hogy a szépség belülről fakad.”

Oil Ultime Harmony Ceremony szolgáltatás, új időszámítás a prémium hajápolás világában.

Az aromaterápiát a különféle kultúrák már az ókortól kezdve használják. A természetből kinyert illóolajokat veszik igénybe, amelyekről tudják, hogy jó hatással vannak a testi-lelki bajokra.

Az Oil Ultime titka a maguktól feloldódó és elpárolgó olajok, melyek pehelykönnyű hajérzetet biztosítanak.  A modern kori aromaterápia ihlette természetes eredetű, finomított olajok a hajat csábítóan puhává és ragyogóan fényessé varázsolják, miközben segítenek kiszakadni a stresszes hétköznapok nyomásából. Az Oil Ultime elhozza nekünk test és lélek egyensúlyát.  Az új Oil Ultime a legértékesebb természetes olajokat tartalmazza, ezek az argán, marula, rózsa és fügekaktusz olaj. A termékek minden hajtípust feltöltenek és szebbé varázsolnak, sugárzó fényt kölcsönöznek. Finoman bevonják a hajszálakat, kitöltik a haj szerkezetében meglévő porózus területeket, de közben a felesleg azonnal elpárolog, vagy egyszerűen kimosható a hajból.

Oil Ultime Harmony Ceremony szolgáltatás egy érzéki utazás az aromaterápia világába.

Essential Oil Illóolajok teszik prémiummá, kényeztetővé és egyedülállóvá a szolgáltatást. A vendég lelki békéjétől függően személyre szabottan választhat az Energizáló vagy a Relaxáló Illóolaj között.

Energizáló Illóolaj frissítő ilang-ilang és mandarin olaj keveréke, mellyel felfrissíthetjük fáradt érzékeinket, pozitív gondolkodásra serkent és jó hangulatba hoz.

Relaxáló Illóolaj nyugtató aromájú levendula és jázmin olajat tartalmaz, melyek segítenek oldani a stresszt, továbbá megszabadulni a negatív érzésektől és megteremteni a lelki egyensúlyt, segít a feszültség oldásában és a hangulat javításában.

A kezelés egy hámlasztó fejmasszázzsal kezdődik, mely egyben előkészíti a fejbőrt és a hajat a szépítéshez.

A Fejbőrradír formulája értékes argán héj darabkák, lótuszvirág kivonat és természetes eredetű olajok kombinációjával tisztítja a fejbőrt. Segít fellazítani a lerakódásokat és az elzáródott pórusokat.

Ezt követően a haj és fejbőr szépítését a magas teljesítményű, mégis pillekönnyű olajokat tartalmazó samponos masszázs, majd ápoló pihentető pakolással folytatjuk. A vékonyszálú- és normál hajra Oil Ultime Marula és Rózsa szortimentjét alkalmazzuk. A durva tapintású hajra Oil Ultime Argán és Fügekaktusz Olaj széria termékeit választjuk.

A kezelés végén, a hajszárítást követően utolsó simításként az Oil Ultime Hajápoló Olajait használjuk, melyek ragyogó csillogást és fenséges puhaságot kölcsönöznek a hajnak.