KERATINOS TARTÓS HAJÁPOLÁS, EGYENESÍTÉS ÉS HAJ BOTOX KEZELÉS COCOCHOCOVAL

TARTÓS KERATINOS KEZELÉSEK A HAJ MINŐSÉGÉNEK JAVÍTÁSÁÉRT!

 

Te is szeretnéd, hogy ápoltabb, könnyebben kezelhető és egészségesebb legyen a hajad? 

Ha kivasalod, sokkal szebbnek látod a hajad, de ez csak illúzió! Minden vasalással egyre vízhiányosabbá és roncsoltabbá válik. Ha nem vasalod ki, szöszös, matt, rendezetlen, sprőd és egészségtelen a kinézete. Érthető, hogy megoldásra vágysz.

Irtózol a kemikáliáktól? Tökéletes választás a cocochoco kezelések egyike!

A hajad sima, fényes, selymes és egészségesebb lesz!

Ha göndör vagy csak hullámos a hajad, igénybe vett, szőkített, festett vagy sérült, a kezelés után tartósan rendezettebb, fényesebb, egészségesebb, és nem utolsó sorban sima lesz.

Nem kell többet vasalnod, hajmosáskor szenvedned, kézzel elég lesz könnyedén megszárítanod a hajad.

Nem kell többet félned, ha párás a levegő, a hajad nem fog összeugrani, szöszösödni, sima marad.

A hajad formálhatósága megmarad, így nem kell attól tartanod, hogy az egyenesítés után már “csak” egyenes hajad lehet. A berakást, sütést, beszárítást ugyanúgy elkészítheted a hajadon, ugyan olyan tartós, lesz mint korábban.

Valódi vendég vélemény:

Lívia vagyok a szalon vezető fodrásza. A saját “bőrömön” hajamon teszteltem a cocochoco termékeket mielőtt bevezettük a szalonban.
A hajtípusom hullámos és sprőd, nagyon könnyen szöszössé válik. Korábban évekig brasil cacau termékeivel volt egyenesítve. Várandóságom alatt lemondtam róla és megszerettem hullámaimat, főképp göndörre szárítva viseltem frizurámat. Kiszárítani, kivasalni időigényes volt és nem maradt tartósan sima. Izgatottan vártam, valóban beváltja ígéretéét ez a termékcsalád, hogy selymes, fényes lesz a frizurám anélkül, hogy lelapulna, lezsírosodna. Már kezelés közben elveztem, hogy nem büdös, nem irritálja a szememet, orromat, valóban mentes a kemikáliáktól. Után egyből láttam, hogy nem fakította a hajszínemet, sőt sokkal fényesebb lett a hajam, állaga a sprődről puha és selymes lett. A 3 nap, amíg nem lehetett megmosni, felcopfozni, leizzadni őszintén szólva nehezen telt el. Nagyon fura volt a kócos göndör sörényem helyett a szögegyenesre vasalt hajammal tükörbe nézni. Viszont az első mosás után rögtön láttam milyen csodát tett a hajammal ez az ápoló egyenesítő kezelés. Nem volt lapos a hajam, könnyed pihe puha de mégis jó tartással bírt, és bír azóta is. Egyenesen imádom.
Azoknak ajánlom, aki szeretné tartósan ápolni és simítani a haját, de nem vágyik szög egyenes eredményre. Nem szeretné, hogy elveszítse a hájnak volumenét és lelapuljon haja.
Recskiné Bunzel Lívia

Több, mint 15 éve foglalkozunk tartós hajegyenesítéssel. Ez idő alatt sok újítást vezettek be. A Brasil Cacau mellett  most három új termékkel bővült az tartós keratinos kezeléseink palettája.

A “Gold” egyenesítőszer intenzív hatású készítmény, ami kisimítja a hullámokat, emelett nem lesz merev, szög hatású a haj.Ennek a terméknek az előnye a brasil cacauval szemben, hogy nem változtatja meg a festett haj színét, nem sárgít maximum enyhén világosít rajta.

Az “Pure” egy lágyabb szer. Igénybe vett, porózus, roncsolt hajra javasoljuk, főképp ápolás és simítás céljából. A göndör hajnál kontrollálja a hullámokat, teljesen nem egyenesíti mi.

A “Hair Botox”, mely nevében is benne van,inkább ápolja,feltölti a hajat.Ennél a terméknél, nem az egyenesség a fő szempont, hanem a haj feltöltése,a volumen megtartása, növelése.

Egy személyes konzultáció során kérdőív kitöltésével és erre a szolgáltatásra specializálódott szakemberünk segítségével a számodra tökéletes eljárást választjuk ki.

Hogyan működik a tartós keratinos hajegyenesítő?

A Cocochoco keratinja természetes, pl.: Holt-tengeri tápláló kivonatokat, bioaktív botanikus összetevőket tartalmaz. A folyékony keratin behatol a haj belsejébe, ahol kitölti a hiányos, roncsolt részeket. Az anyag hő hatása után , három nap alatt épül be tökéletesen a hajba. A tartós hajegyenesítés nem károsítja a hajat, sőt védi a külső hatások ellen.Csökkenti a haj statikus elektromosságát és a haj vízfelszívási folyamatát, ezáltal védi a hajat a sós víztől, esőtől, nedvességtől.

Milyen eredményre számíthatsz?

A haj kezelés előtti egészségi állapota nagy mértékben befolyásolja a beavatkozás eredményét.

Minél roncsoltabb a haj, annál érzékenyebb a hőhatásra, ezért csak alacsonyabb hőfokon lehet vasalni.A haj minőségétől függ maga a termék kiválasztása is. Ha extrán roncsolt a haj,  javasolt a haj fokozatos feltöltése először pure termékkel kezeljük és 3 hónap múlva lehet már egyenesítőbb hatású gold kezelést végezni.

Az igénybe vett, töredezett hajnál az eljárás előtt szükséges egy egészségügyi vágás. Ha ez nem történik meg, nem tudjuk garantálni a szöszmentes hajvégeket.

A haj eredeti textúrája is befolyásolja az egyenesség mértékét:

  • Erős szálú, sprőd, kemény, hullámos hajnál a kezelés után fényesebb, puhább, kezelhetőbb egyenes eredmény várható..
  • Erős szálú, göndör hajnál sokkal kezelhetőbbé válik, de az eredmény nem lesz vasalt hatású, szárításkor hajkefe szükséges.
  • Normál vastagságú, hullámos, szöszös hajnál, az eredmény sima, könnyen kezelhető, puha, természetes, egyenes hatású lesz.
  • Normál vastagságú, göndör hajnál az eredmény függ a természetes göndörség mértékétől. Könnyen kezelhető egyenes hatást eredményez. Természetes száradáskor előfordulhat, hogy lágy hullámok maradnak a hajban. Fazontól függően a hajvégek kifelé vagy befelé állhatnak.
  • Normál, vékony szálú hullámos hajnál a leglátványosabb az eredmény. Kézzel történő szárítás esetén is vasalt hatású, ápolt lesz. Botox után nem csökken  a volumen, viszont nem lesz tökéletesen egyenes a haj.
  • Vékony szálú göndör hajnál látványos az eredmény. Természetes egyenességet ad a hajnak. Veszít a volumenéből, szintén kivételt képez a “Hair Botox”
  • Szőkített, roncsolt, igénybe vett hajnál a haj állapota miatt csak alacsonyabb hőfokon lehet a kezelést elvégezni, ezért az eredmény általában nem lesz tökéletesen sima. Sokat javít a haj minőségén, de többszöri kezelés hozza meg a kívánt hatást.

 

Mennyi időt vesz igénybe és mennyibe kerül?

Hajhossz / idő / anyagszükséglet várható ár
Frufru vagy max 45 perc (5-10 g) 6.000-9.000 Ft
Extra rövid haj max 1,5 óra (10-25 g) 7.000-10.000 Ft
Rövid haj max 2 óra (26-40 g) 11.200-14.000 Ft
Fül alá érő max 2,5 óra (41-60 g) 15.200-19.000 Ft
Vállig érő max 3 óra (61-80 g) 20.200-24.000 Ft
Hosszú haj max 3,5 óra (81-100 g) 20.200-29.000 Ft
Extra hosszú haj 4 óra felett (101-130 g) 30.200-40.000 Ft

 

 

Ne késlekedj, hívd a szalont még ma! +36303144826

Foglalj időpontot és szabadulj meg minél hamarabb a hajvasalás nyűgjétől!

Biztos, hogy Téged is elbizonytalanít, hogy vajon a Te hajtípusodra is hatásos-e ez a szer.

Megéri az árát? Valóban nem kell vasalnod utána?

Nálunk nincs zsákbamacska!

A konzultáció során átbeszéljük, hogy a Te esetedben milyen eredményre számíthatsz, ajánljuk-e egyáltalán ezt az eljárást és hogy milyen költségre számíts. Amit meg tudok ígérni, hogy az egyenesítés előtt ezt egy adatlapon rögzítünk is.

Teendőid:

1.

Kérj időpontot díjmentes egyenesítés előtti konzultációra!

2.

Gyere el minden kötelezettség nélkül és kitöltesz egy kérdőívet az egyenesítő specialista kollégánk segítségével.

3.

Ha tetszik az ajánlata, foglalj időpontot, melyet megerősítesz  5000 Ft előleg befizetésével!

4.

Szánd rá az időt (2-4 óra) és élvezd az egyenes, fényes egészséges hajad hónapokon át!

5.

Telefonálj most +36303144826

Otthoni kezelés, ápolás:

Hajmosáshoz szulfátmentes sampont szabad csak használni, hajbalzsam vagy hajpakolás is minden esetben szükséges. A legideálisabb ha az általunk forgalmazott és neked speciálisan a fejbőrödhöz, hajadhoz ajánlott professzionális készítményeket magaddal viszed és otthon a mindennapokban ezzel ápolod a hajd..

Ez nagymértékben befolyásolja az eredmény tartósságát.

Hajszárítás előtt érdemes használni fixáló termékeket, akár tőemelő habot, vagy egyenesítő krémet, olajat.

Szárazon hajvégápolót, hajlakkot ugyan úgy, mint kezelés előtt.

Fontos szabály, hogy hajfestéssel egyidejűleg nem, de utána bármikor egyenesíthetünk. Egyenesítés után viszont 2 hétig nem festhetünk.

 

Gyakran feltett kérdések:

Roncsolja a hajam?

Inkább ápolja, mint igénybe veszi a hajad.

Nem túlzás  8 szor átvasalni egy-egy tincset?

Ahhoz, hogy az eredmény tartós legyen, erre szükség van, a hő rögzíti a keratint,  nagyon gondosan állítjuk be a hőfokot.

Mennyi ideig tart megcsinálni a tartós egyenesítést?

Az árakat tartalmazó táblázatban megtalálod a várható időtartamot, ez egyénileg +,- 1 órával változhat.

Meddig marad egyenes a hajam?

Hajtípustól függ, de általában 3-4 hónapig tart a hatása, ha már többször is volt egyenesítve még tartósabb az eredmény.

Alkalom szerűen be lehet göndöríteni?

Természetesen igen.

Mennyi idő múlva nyeri vissza a teljes göndörségét?

Minimum fél év, de a hajvégek tovább is egyenesek maradhatnak.

Kismamáknak is ajánlott?

Várandóság alatt nem javasoljuk.

Ne várd meg, amíg letörik a hajad a sok vasalástól!