Bízd szőkeséged szakértő kezekre

8 ok, hogy szőke legyél, legalább egyszer az életben.

  1. Egyszerűen mert akarod. Ha egy ideje forgatod a fejedben, hogy kipróbáld, miért ne vágnál bele? Hidd el tapasztalt fodrászod segít kiválasztani a megfelelő árnyalatot számodra. Nagyon izgalmas érzés ahogyan egy teljesen új nővé válsz.
  2. Több lehetőséged van, mint valaha! A teljes világosítástól az épp csak kivillanó szőke tincseken át a finoman felvitt balayage árnyalatokig minden eddiginél sokkal többféleképpen próbálhatod ki a szőkét. Szóval nem gond, ha tartasz az elköteleződéstől vagy kaméleonként állsz a hajszínekhez: bőséges a választék, hogy miképp viseld ezeket a színeket.
  3. Egy imidzsváltás rendkívül sokat ér. A hajszínváltásnál semmi sem képes jobban tükrözni szilárd elhatározásod életed megváltoztatására. Ez önmagában felér egy komoly szándéknyilatkozattal.
  4. Fedezd fel a divat új dimenzióit… Minden egyes hajszínváltással új smink-, ruha-, és kiegészítőkombinációk közül választhatsz.
  5. Fedezz fel egy forradalmian új innovációt. A BlondMe hajkötés-erősítő kezeléseknek köszönhetően ma már nem kell tartanod attól, hogy a szőkítéssel feláldozod hajad egészségét.
  6. Világosítja arcszíned. Néhány arckeretező tinccsel azonnal kiemeled arcbőröd ragyogását.
  7. Hogy tényleg kitűnj a tömegből. A világ lakosságának csupán 2 %-a természetes szőke. A megfelelő és a te számodra kitalált színnel mindenki azt hiszi majd, hogy te is a természet „kiválasztottjai” közül vagy.

Tartozz a celebek táborába. Majdnem minden hírességnek voltak szőke korszakai. Mi sem egyszerűbb egy társalgás beindításához, mint felhozni témának ezeket a változásokat.